Asperges uit de oven

476

Knapperige asperges kort in de oven, zo behouden ze hun smaak optimaal, heerlijk!

Ingrediënten
Aantal personen: 4
Aangepast aanpassen reset
32 asperges
8 eieren
200 gr spek
300 gr aardappelen
300 gr waterkers
500 gr champignons

Bereiding

1 Schil de asperges met een schilmesje zodat ze proper zijn.
2 Leg ze in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie en wat peper & zout.
3 Zet ze 8 minuten op 180 °C in de oven.
4 Kook de eieren 9 minuten zodat ze hardgekookt zijn.
5 Bak de champignons en de spekblokjes in een pan.
6 Kook de aardappelen (vastkokend) en bak (optioneel) ze daarna in een pan met klontje boter.
7 Smakelijk!

Laat iets achter

Nog geen reacties geplaatst. Laat als eerste iets achter op deze pagina...

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming tot het gebruik van cookies.