Appeltaart

446

Heerlijke appeltaart met een hint van kaneel

Ingrediënten
Aantal personen: 8
Aangepast aanpassen reset
2 eieren
110 gr boter
1 el. kaneel
3 el. bloem
70 gr buine suiker
125 gr amandelpoeder
2 appelen
1 rol bladerdeeg

Bereiding

1 Smelt de boter op een laag vuur.
2 Mix de eieren met de bruine suiker tot een luchtig geheel. (2 - 3 minuten)
3 Voeg beetje bij beetje de amandelpoeder en de bloem toe samen met de kaneel.
4 Overgiet met de botermengeling
5 Rol de bladerdeeg uit over de taartvorm en prik met een vork gaatjes in de bodem .
6 Giet het beslag uit in de taartvorm.
7 Schil de appelen niet. Snijd ze in schijfjes en schik ze dakpansgewijs van het midden naar de rand van de taart toe.
8 Bak de taart 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.

Laat iets achter

Nog geen reacties geplaatst. Laat als eerste iets achter op deze pagina...

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming tot het gebruik van cookies.