Wortelcake

616

Een cake die snel gemaakt is en altijd lukt.

Ingrediënten
Aantal personen: 8
Aangepast aanpassen reset
170 gr bloem
1 tl. baking soda
1.5 tl. bakpoeder
1.5 tl. kaneel
1 mespuntje zout
3 eieren
120 gr bruine suiker
160 gr zonnebloemolie
200 gr wortelen
80 gr walnoten
1 zakje vanillesuiker

Bereiding

1 Meng in een kom de bloem, baking soda, bakpoeder, kaneel en mespuntje zout.
2 Mix in een andere kom de eieren met de bruine suiker. Zorg voor een luchtig geheel.
3 Voeg vervolgens de zonnebloemolie en de vanillesuiker toe. Mix het geheel.
4 Voeg vervolgens het bloemmengsel toe
5 Rasp de wortelen en plet de walnoten en voeg toe aan het mengsel
6 Zet in de oven voor 35 minuten op 180° C

Laat iets achter

profilePicture

Food Dreams Eigenaar

13 dagen geleden

Varianten: Met stevia ipv gewone suiker: gebruik 80gr stevia. Glutenvrije variant: Tapioca: 90 gr Maïsmeel: 60 gr Havermeel: 40 gr

profilePicture

Food Dreams Eigenaar

2 jaar geleden

Njammie!

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming tot het gebruik van cookies.