Aardappelen met courgette

479

Aardappelen met courgette reepjes en boerengehakt.

Ingrediënten
Aantal personen: 4
Aangepast aanpassen reset
2 courgettes
400 gr boerengehakt
350 gr aardappelen
50 gr geraspte kaas

Bereiding

1 Was de aardappelen, snijd in stukjes en laat ze koken totdat ze gaar zijn.
2 Snijd de courgette in dikke plakken van 2 cm dik. Besprenkel met olijfolie en voeg oregano, zout & peper, chilivlokken en of andere kruiden toe. Optioneel kan je geraspte kaas toevoegen.
3 Plaats de courgette op een bakplaat met bakpapier en zet ze +- 20 minuten in de oven op 180 °C.
4 Bak het gehakt in een braadpan met klein beetje boter. Tip: je kan balletjes maken of een dikke platte schijf (3cm dik) en achteraf in rechthoekige stukken doen.

Laat iets achter

Nog geen reacties geplaatst. Laat als eerste iets achter op deze pagina...

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming tot het gebruik van cookies.