Halve gevulde spaghettipompoen

492

Halve gevulde spaghettipompoen met gehakt en afgewerkt met kaas.

Ingrediënten
Aantal personen: 4
Aangepast aanpassen reset
2 spaghettipompoenen
400 gr gehakt
200 gr aardappelen
50 gr geraspte kaas (optioneel)

Bereiding

1 Was de aardappelen goed en snijd ze in de helft. Laat ze koken totdat ze gaar zijn.
2 Bak het gehakt in een pan met een klein beetje boter.
3 Snijd de spaghettipompoen in twee en verwijder de pitjes. Doe wat olijfolie op de pompoen en kruid met peper en zout. Zet ze daarna in de oven op 180 °C een 50-tal minuten.
4 Haal de spaghettipompoen uit de oven en vul ze met het gehakt. Kruid met oregano, zout, peper, tijm. Voeg de geraspte kaas toe en laat nog een 5-tal minuten in de oven staan zodat de kaas kan smelten

Laat iets achter

Nog geen reacties geplaatst. Laat als eerste iets achter op deze pagina...

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming tot het gebruik van cookies.