Zachte curry wok met scampi

590

Een zachte zoete gele curry wok met udon noodles en scampi's

Ingrediƫnten
Aantal personen: 6
Aangepast aanpassen reset
2 uien
0.5 chillipeper
3 teentje knoflook
3 wortels
2 paprika
1 courgette
500 gr champignons
500 cl kokosmelk
2.5 el. gele curry
2 el. sojasaus
350 gr scampi
2 teentje knoflook (marinade)
1 el. kerrie (marinade)
2 el. sojasaus (marinade)
350 gr udon noodles

Bereiding

1 Snijd de ui, knoflook en chilipeper (verwijder pitjes) fijn en stoof aan in een (wok)pan.
2 Snijd de wortels en paprika in grove stukken en voeg toe.
3 Snijd de courgette en champignons in stukjes en voeg toe.
4 Voeg de kokosmelk, sojasaus en de gele curry toe aan de groeten
5 Spoel de scampi's eerst met warm water, dep ze droog en doe ze in een kom voor de marinade.
6 Voeg de fijngesneden knoflook, kerrie, sojasaus, peper en zout toe en mix de scampi's zodat de marinade overal zit.
7 Bak de scampi's in een pan met een beetje olijfolie.
8 Voeg de udon noodles toe in kokend water. Giet af wanneer de noodles gaar.
9 Voeg alles samen in de wokpan.

Laat iets achter

Nog geen reacties geplaatst. Laat als eerste iets achter op deze pagina...

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming tot het gebruik van cookies.